Siirry sisältöön

Palvelut

Sähköurakointi ja sähkökuntoarviot Kotkan seudulla!

Teemme kaikki sähköalan työt luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme palveluitamme kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille sekä julkiselle sektorille Kotkan alueella. Olipa tarpeenasi kiinteistön kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkökuntoarvio tai pieni sähköasennustyö me hoidamme sen nopeasti ja turvallisesti kilpailukykyisin hinnoin.

Sähköurakointi

Turvallinen ja laadukas sähköurakointi vaatii asiantuntemusta ja kokemusta. Tarjoamme ensiluokkaista urakointia kustannustehokkain ratkaisuin. Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai saneerauskohde, meiltä saat luotettavaa, ammattitaitoista ja joustavaa palvelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkökuntoarviot

Teemme sähkökuntoarvioita ammattitaidolla kiinteistöjen sähköjärjestelmiin. Sähkökuntoarviosta annamme kirjallisen raportin, jonka pohjalta korjaussuunnittelu ja toteutus tehdään. Mikäli tarvitset sähkökuntoarviota, ota rohkeasti yhteyttä!

Valokuituverkkojen asennukset

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua valokuituverkkojen asennuksissa taloyhtiöille, yrityksille sekä kotitalouksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteisantennien asennukset

Teemme yhteisantennien asennuksia taloyhtiöille. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!